Skip to content

MILLENIUM BUSINESS CENTER A ARS in flacari mai ceva ca Ana Lesko !!! (sediul Alpha Bank de langa Biserica Armeneasca)

iunie 27, 2009

Pompierii la Armeneasca Alpha BankUn incendiu a cuprins cladirea de birouri Millenium Business Center din zona Armeneasca vineri seara(26 iunie 2009). Cladirea este ocupata in cea mai mare parte de Alpha Bank.

Primele pareri cu privire la sursa incendiului au adus in discutie reclama luminoasa de mari dimensiuni dispusa vertical pe o parte a cladirii.

20 de autospeciale ale pompierilor si-au facut datoria: in 3 ore au stins incendiul si nu s-au inregistrat victime.

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost mai rapid decat televiziunile si ne-a relatat de la fata locului prin telefon : “Este un incendiu de proportii fara precedent la o cladire foarte, foarte inalta si este greu sa intervenim”.

Imediat dupa Ontanu si-au facut aparitia Theodor Paleologu (Ministrul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National), Sorin Oprescu si… Emil Boc. In momentul in care s-au intalnit cei 4 (2 PDL-isti, 1 PSD-ist si 1 Independent-fost PSD-ist) atmosfera a luat foc mai ceva ca in cladirea de langa dansii. Toata sobrietatea evenimentului tragic s-a transformat imediat in CIRC televizat. Asta ca „ati dat avize sa se construiasca porcarii de cladiri in centrul orasului”, ala ca „ba de la ministerul culturii au primit avize sa construiasca”, vine piticul si ii potoleste „hai ca discutam maine despre lucrurile astea”… si totul in fata camerelor de filmat. O reporterita cu prezenta de spirit a intrebat: „vine si domnul Presedinte Basescu?”. Bine ca nu a venit, ca altfel o vedeam si pe ea cu o replica in spate de genul „tiganca imputita”.

Oricum, per total a iesit bine: pompierii si-au facut treaba-au stins focul, politicienii s-au vazut la TV si s-au dat in spectacol, televiziunile au avut rating dupa miezul noptii, Alpha Bank(sediul din cladirea incendiata) si-a asigurat clientii ca nu s-a pierdut nimic si ca trebuie sa isi plateasca in continuare ratele. Din acest eveniment probabil singura „sifonata” va fi o societatea de asigurari care a avut neinspiratia sa le vanda o polita proprietarilor cladirii, dar oricum… are de unde sa plateasca, sa nu ii plangem de mila.

Sursa: ziare.com, Foto: Reuters

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: