Skip to content

Vezi aici HARRY POTTER si PRINTUL SEMIPUR (THE HALF-BLOOD PRINCE) film 2009

Iulie 21, 2009

harry-potter-si-printul-semipur-and-the-half-blood-princeVezi aici HARRY POTTER si PRINTUL SEMIPUR (film 2009)

HARRY POTTER si PRINTUL SEMIPUR(THE HALF-BLOOD PRINCE) (film 2009) (Download Torrent)

HARRY POTTER si PRINTUL SEMIPUR(THE HALF-BLOOD PRINCE) (film 2009) – pagina IMDb

HARRY POTTER si PRINTUL SEMIPUR (film 2009) – VEZI AICI FILMUL ONLINE-Sursa1Sursa2

Iata Prezentarea si Imagini Video de la Filmari (Making Off)

Incurajati de reintoarcerea Lordului Cap de Mort, Devoratorii Mortii starnesc haosul atat in lumea Incuiatilor cat si in lumea magicienilor, iar Hogwarts nu mai poate ramane raiul care era pe vremuri. Harry simte ca

in castel se ascund multe alte pericole, iar Dumbledore il pregateste tot mai intens pentru lupta finala care se apropie cu repeziciune. El are nevoie de Harry pentru a-l ajuta sa descopere secretul scutului de aparare al lui Cap de Mort – informatii esentiale ce sunt cunoscute numai de fostul profesor al potiunilor de la Hogwarts, Horace Slughorn. Urmarind cu asiduitate acest gand, Dumbledore il momeste pe fostul sau coleg sa revina la Hogwarts, promitandu-i un post mai bine platit, un birou mult mai mare… si sansa de a-l pregati pe faimosulHarry Potter.

In acelasi timp, studentii se afla si sub tirul unui adversar nevazut, cu totul diferit, acela al hormonilor adolescentini, care ridica un adevarat asediu asupra propriei lor cetati. Prietenia de lunga durata a lui Harry cu Ginny Weasley se dezvolta devenind un sentiment mai profund, care insa nu e vazut cu ochi buni de catre prietenul lui Ginny, Dean Thomas, si nici de fratele ei mai mare, Ron. Dar Ron trebuie sa se preocupe si de propriile sale impulsuri sentimentale, care-l imping catre dragastoasa Lavender Brown, facand-o pe Hermione sa fiarba de gelozie, chiar daca nu vrea sa-si arate sentimentele. Iar apoi, o cutie de bomboane tratata cu potiunea dragosteiajunge pe mainile cui nu trebuie, schimband totul.

Un singur student ramane rece la toate povestile de dragoste ce infloresc peste tot, chinuindu-si mintea cu lucruri mult mai importante. El este hotarat sa-si puna amprenta, chiar daca este una negativa. Dragostea pluteste in aer, dar tragedia urmeaza sa vina, iar Hogwarts ar putea sa se schimbe pentru totdeauna.

Sursa: filmoteca.ro

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: