Skip to content

BUG Mafia feat Jasmine – Cu Talpile Arse (2009).mp3. Versuri „BUG” + Critici + Interviu GSP!

august 9, 2009

BUG Mafia feat Jasmine – Cu Talpile Arse (2009).mp3

Videoclipul <<BUG Mafia – „Cu talpile arse”>> il puteti vedea aici

Astazi, 14 august, m-am intalnit in scara blocului cu nimeni altul decat…. Uzzi (Alin Demeter). Am ramas putin socat pentru ca dupa ce ascultasem ultima lor melodie de vreo 435 de ori sa ma intalnesc cu unul dintre ei in scara blocului a fost ca un „Deja vu”. Mai lipsea doar ca Uzzi sa inceapa sa strige: „Am combinatia devastatoare de forta, minte si cuvinte; frate sunt tare!” si eu sa dau din cap. M-am simtit foarte inalt, pe langa Uzzi, insa stiu ca nu e rost sa te lauzi cu asta decat daca nu e „omul” de fata, ca nu stii cum ajungi in perfuzii, sau mai rau, cum ajunge el (remember Timisoara ian2009).

Dar hai sa trec si la subiect. Vreau sa imi spun parerea de neprofesionist despre ultimul videoclip „BUG Mafia – Cu talpile arse”:

1. Caddy (Dragos Vlad) cred ca incepe prea „de jos”, fiind si primul care deschide melodia, da o tenta slaba inca de la inceput; bine ca vine mai in forta Tataee(Vlad Irimia).

2. Cei doi caini lup sunt lesinati. Cainii astia sunt folositi de trupele speciale ca sa gaseasca droguri prin aeroport. Cele doua potai din videoclip zici ca acum s-au intors dintr-o misiune esuata si sunt „prafuiti” rau. Tot nu inteleg de ce au fost concediati pitt-bull-ii care de obicei insotesc trupele hip-hop.

3. Jasmine? Credeam ca e doar o gluma. Deci… Jasmine? Nu stiu cum au reusit sa scoata sunetele alea bune cu ea, insa miscarile nu o pot acoperi ca se trage din trupa „vocala” Ooops.

Urmeaza singurul Interviu BUG Mafia la Gazeta Sporturilor(GSP):

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: